Patent ve Marka Eğitimi Gerçekleştirilecektir.

Patentler bir buluşun tüm açıklamalarını, çizimlerini, şemalarını, kimyasal yapılarını veya genetik zincirlerini açıkça verir. Bu sayede araştırmacılar veya bilim insanları patentlerin içeriğini inceleyerek buluşları daha iyi seviyelere taşırlar. Ayrıca patentler, tarım dahil tüm sanayi dallarında teknolojik ilerleme getirecek araştırma ve geliştirme faaliyetinin oluşmasını teşvik eden ve teknik bilginin yayılmasında birinci derecede rol oynayan etkenlerdendir. Patent ve Marka konusunun önemi her geçen gün artarak devam etmektedir.

Bu kapsamda, İstanbul Ticaret Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi öncülüğünde İstanbul Ticaret Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Türkiye Patent Hareketi Platformu ortaklığıyla 17 Kasım 2020, saat 14.00’da Patent ve Marka Eğitimi gerçekleştirilecektir.

2020-11-13T12:32:10+00:00 13 Kasım 2020|Duyurular|